[./50als1.html]
[./50alform.html]
[../50alform2.html]
[mailto:info@site.com]
[./page_1.html]
[./50als2.html]
[../page_10.html]
[../page_9.html]
[../page_1.html]
[../page_2.html]
[../page_3.html]
[../page_4.html]
[../page_5.html]
[../page_6.html]
[./50alform.html]
[../page_8.html]
[./50als4.html]
[../50alform2.html]
[../page_7.html]
[./50als3.html]
[../page_12.html]
[../page_9.html]
[./50alform.html]
[../50alform2.html]
[../page_9.html]
[./50alform.html]
[../50alform2.html]
[../page_12.html]
[../page_9.html]
[./50alform.html]
[../50alform2.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING DOOR DE BEVOEGDE INSTANTIES!
RICHTLIJNEN I.V.M. DE CARNAVALSTOET VAN LUMMEN
ZONDAG 6 MAART 2011.

DE VORMING:
St-Ferdinandstraat, dit is:
vanuit Beringen, aan kruispunt café Het Wit Paard  rechts (Groenlarenstraat) tot aan kruispunt links St.-Ferdinandstr.   Vanuit andere richtingen:Ringlaan volgen (richting Beringen) aan kruispunt café Wit Paard links.
Autostrades:
                 vanuit Leuven-Brussel (E314): afrit 26, links richting Beringenaan kruispunt café Het Wit Paard  rechts (Groenlarenstraat) tot aan kruispunt links St.-Ferdinand straat
       vanuit Genk-Hasselt: idem, rechts richting Beringen.
Wij vragen om de inrit van de huizen zo veel mogelijk vrij te laten. (Bij de langere wagens zal dit misschien een probleem zijn maar probeer om de bewoners zo goed mogelijk ter wille te zijn!) De lengte waar de stoet zich kan opstellen: 600 m.
DE INSCHRIJVING: De inschrijving heeft plaats in de harmoniezaal St.-Cecilia, Kerkstraat vanaf 12 uur. Er moet een waarborg van € 5,00 betaald worden voor het nummer, dat duidelijk moet vastgemaakt worden op de wagen of door de groep moet meegedragen worden. Deze waarborg wordt terugbetaald bij inlevering van het nummer, in dezelfde zaal na de stoet.
HET TRAJECT: Vandermarckestraat- Groenstraat - Dr.Vanderhoeydonckstraat - Infanteriestraat- Sint-Edmondstraat - P. Jacobsstraat - Huzarenstraat - Dr. Vanderhoeydonckstraat - Dorpsstraat – Gemeenteplein - Neerstraat - Burggrachtstraat – Ringlaan – Kerkstraat.
DE ONTBINDING: gebeurt aan harmoniezaal St.Cecilia, Kerkstraat. Wij vragen dat de wagens via de Ketelstraat de omloop verlaten.
PARKINGS: aan het voetbalterrein en achter de kerk. Deze 2 parkings zijn niet meer bereikbaar vanaf 13 uur aangezien Lummen dan afgesloten wordt voor alle verkeer.
UITBETALING: rond 18 uur in harmoniezaal St.-Cecilia mits voorlegging van het dubbel van het contract. Groepen die geen cheques aanvaarden dienen hun rekeningnummer mee te brengen.
HYGIËNE: wij vragen dat U van Uw leden eist dat zij uit de voortuintjes van de bewoners blijven: er staat een toiletwagen in de Groenstraat. Lege snoepdozen en ander afval moeten door de wagens en groepen mee teruggenomen worden indien er geen containers zouden geplaatst zijn.
OPMERKINGEN: beschadigingen, vechtpartijen e.a. zaken die niet thuishoren in het carnavalgebeuren worden zonder pardon doorgegeven aan de politie.
       !wagens, groepen en/of personen die allusie maken op Bin Laden en zijn groepering of op 11 september 2001 worden niet toegelaten tot de stoet (=FEN richtlijn)!
VOOR DE REST: gelieve Uw beste humeur en een koffer vol zon mee te brengen. Het staat wel niet in uw contract, maar toch!


VEEL PLEZIER!!!!!