JEUGDPRINS
Uit welingelichte bron vernemen wij dat er een kandidaat jeugdprins gevonden is! Het team rond Ingrid is al voor de helft rond. Nu nog een jeugdprinses en het 4de jeugdprinsenpaar is klaar om voorgesteld te worden.

PRINS
Uit een andere, ook al welingelichte bron, verneemt de redactie dat de afrondende gesprekken met een kandidaat prins afgesprongen zijn! Ondervoorzitter Hugo is ontroostbaar! Is er een Lummenaar die zich geroepen voelt? Laat ons iets weten!

KLEDIJ (v)
De dames van de Ridders van het Everzwijn zullen in het nieuw verschijnen op 11 november. Hoe ze er gaan uitzien blijft (nog) een goed bewaard geheim.

KLEDIJ (m)
Ridders en Prinsen zullen, traditiegetrouw, voor 11 november géén eretekens, medailles of hoed dragen. Zelfs prins Armand heeft beslist om voor de seizoensopening in smoking mee op uitstap te gaan en zijn prinsen outfit achter slot en grendel te houden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.