JEUGDPRINS
Uit welingelichte bron vernemen wij dat er een kandidaat jeugdprins gevonden is! Het team rond Ingrid is al voor de helft rond. Nu nog een jeugdprinses en het 4de jeugdprinsenpaar is klaar om voorgesteld te worden.
Diezelfde bron weet dat er ook gesprekken zijn met (de ouders van) een meisje afkomstig uit Meldert.

PRINS
Uit een andere, ook al welingelichte bron, verneemt de redactie dat de afrondende gesprekken met een kandidaat prins afgelopen zijn! De voorzitter himself is er in geslaagd om een kandidaat te strikken. Als er een nieuwe paus is komt er witte rook uit een schouw in het Vaticaan. In Lummen is dat “witte domp”

BELLEMAN
Het beroep van belleman (zie de Gentse Feesten) is met uitsterven bedreigd! De Ridders van het Everzwijn gaan, zoals gewoonlijk, tegen de trend in: zij hebben pas een belleman aangesteld. Wij gaan hier geen namen noemen maar Peter Sneyers komt wegens zijn grote mond in aanmerking.(met stip!)

KLEDIJ (v)
De dames van de Ridders van het Everzwijn zullen in het nieuw verschijnen op 11 november. Hoe ze er gaan uitzien blijft (nog) een goed bewaard geheim.

KLEDIJ (m)
Ridders en Prinsen zullen, traditiegetrouw, voor 11 november géén eretekens, medailles of hoed dragen. Zelfs prins Armand heeft beslist om voor de seizoensopening in smoking mee op uitstap te gaan en zijn prinsen outfit achter slot en grendel te houden.


Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.