Beste,

Als bestuur van de Ridders van het Everzwijn dienen wij ons neer te leggen bij het besluit van de nationale veiligheidsraad, die op 27 maart besloten heeft de maatregelen met betrekking tot Covid-19, in ieder geval te verlengen tot 19 April 2020.

Dit betekent helaas dan ook dat wij onze stoet in het centrum van Lummen op Paasmaandag, 13 April 2020, niet kunnen en zullen laten uitrijden.

Na de eerdere afgelasting van onze stoet in februari is dit voor ons een enorme domper op ons Carnavalsseizoen 2020. Maar wij dienen, net als iedereen op dit moment, de maatregelen aangaande de veiligheid en verdere verspreiding van Covid-19 te respecteren en daarbij ons gezond verstand te gebruiken. De gezondheid van ons allen staat natuurlijk voorop.

Wij willen, middels dit bericht, onze Hoogheden, hofdame, de stoetcommissarissen (die tweemaal een fantastische deelnemerslijst hadden samengesteld) en eenieder die er continue in is blijven geloven en aan gewerkt heeft, een hart onder de riem steken.

Daarnaast willen wij zeker onze sponsoren en de Gemeente Lummen bedanken, die ons ook dit jaar weer een warm hart hebben toegedragen. We zullen de komende maanden trachten een ieders naam nog eens te laten passeren op onze pagina.

Namens alle Ridders van het Everzwijn wensen wij een ieder een goede gezondheid en veel sterkte in de huidige situatie.


Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.