Beste carnavalisten,

Hopelijk gaat het goed met jullie! We hebben allen een heel bizarre tijd achter de rug, maar eindelijk is er weer licht aan het einde van de tunnel. Er is weer zicht op een (min of meer) normaal carnavalsseizoen. Vandaar dat ook wij weer gestart zijn met de organisatie van onze traditionele evenementen. Samen met deze uitnodiging voor onze activiteiten van het komende seizoen vindt u ook het inschrijvingsformulier voor onze jaarlijkse carnavalstoet die op zondag 27 februari 2022 door de straten van Lummen centrum zal trekken. Natuurlijk hopen wij weer op jullie talrijke aanwezigheid op onze stoet zodat we samen voor de nodige ambiance kunnen zorgen, ook op onze after-party. Verder zijn we ook steeds bereid tot een tegenprestatie. 

De andere evenementen die we dit seizoen zullen organiseren zijn ons jaarlijkse eetfestijn en ons prinsenbal. Onze eetdag zal doorgaan op zondag 5 december 2021 in zaal Oosterhof  te Lummen. Bij deze zit alvast een eetkaart, maar desgewenst zijn deze ook digitaal verkrijgbaar. Vergeet niet tijdig jullie bestelling door te geven! Dit kan zowel persoonlijk of via social media. 

Ons prinsenbal zal doorgaan op vrijdag 7 januari 2022, ook dit zal doorgaan in het Oosterhof te Lummen. Ook hier hopen wij jullie welkom te mogen heten zodat jullie kunnen genieten van onze 60 prinsenaanstelling.

Tot slot wil ik u vragen om alle documenten betreffende stoeten en eetdagen naar mij te sturen, zo zorgt u mee voor een vlotte communicatie en hoeft u niet lang te wachten op respons! (Opgelet: nieuwe huisnummer! Brieven verstuurd naar het oude adres komen niet meer aan!)  Mijn contactgegevens zijn: 

Chelsy Vanbilsen – Thiewinkelstraat 128 – 3560 Lummen – chelsy.vanbilsen@hotmail.com

De inschrijvingen voor onze stoet moeten binnen gebracht worden vóór 1 januari 2022! Indien er nog vragen zijn omtrent één van onze activiteiten of omtrent de inschrijvingen/contracten van onze stoet, aarzel dan niet om mij te contacteren. U kan mij ook altijd contacteren via telefoon op: 0477/38.72.79.

Wij hopen alvast op weer een spetterend carnavalsjaar! 

Met carnavaleske groeten,

Chelsy Vanbilsen 
Organisator stoet 
Ridders van het Everzwijn – Lummen 

Inschrijvingsformulier (digitaal)    >>>> Inschrijvingsformulier Carnavalstoet 2022  <<<< (Papierenversie)