Beste carnavalisten 

Het nieuwe carnavalsseizoen staat weer voor de deur, dus wordt het weer tijd om te beginnen denken aan alle evenementen. Samen met deze uitnodiging voor onze evenementen van het komende seizoen vindt u ook het inschrijvingsformulier voor onze jaarlijkse carnavalstoet die op zondag 3 maart 2019door de straten van Lummen centrum zal trekken. Natuurlijk hopen wij weer op jullie talrijke aanwezigheid op onze stoet zodat we samen voor de nodige ambiance kunnen zorgen, ook op onze after-party. Verder zijn we ook steeds bereid tot een tegenprestatie. 

De andere evenementen die we dit seizoen zullen organiseren zijn ons jaarlijkse eetfestijn en ons prinsenbal. Onze eetdag zal doorgaan op zondag 2 december 2018 in zaal Oosterhof  te Lummen. Kaarten hiervoor zijn steeds te verkrijgen bij al onze leden en zijn indien gewenst ook digitaal verkrijgbaar. Vergeet niet tijdig jullie bestelling door te geven! Ons prinsenbalzal doorgaan op vrijdag 4 januari 2019, ook dit zal doorgaan in het Oosterhof te Lummen. Ook hier hopen wij jullie welkom te mogen heten zodat jullie kunnen genieten van onze 57 prinsenaanstelling. 

Tot slot wil ik u vragen om alle documenten betreffende stoeten en eetdagen naar mij te sturen, zo zorgt u mee voor een vlotte communicatie en hoeft u niet lang te wachten op respons! Mijn contactgegevens zijn: 

  Chelsy Vanbilsen – Thiewinkelstraat 130  –  3560 Lummen  – chelsy.vanbilsen@hotmail.com

De inschrijvingenvoor onze stoet moeten binnen gebracht worden vóór 30 december 2018! Indien er nog vragen zijn omtrent één van onze activiteiten of omtrent de inschrijvingen of contracten van onze stoet, aarzel dan niet om mij te contacteren. U kan mij ook altijd bereiken via telefoon op: 0477/38.72.79. indien mogelijk liefst na 18u.

Wij hopen alvast op weer een spetterend carnavalsjaar! 

Met carnavaleske groeten,

Chelsy Vanbilsen 
Organisator stoet 
Ridders van het Everzwijn – Lummen 

>>>> Inschrijvingsformulier Carnavalstoet 2019  <<<<