Beste carnavalisten,

Nog enkele dagen en het nieuwe carnavalsseizoen gaat weer van start. Desondanks dat de Covid-pandemie nog niet helemaal uit de wereld verdwenen is, hopen wij toch dat we weer een volwaardig carnavalsseizoen tegemoet kunnen gaan. Hieronder kan u een overzicht vinden van de onze activiteiten die wij zullen organiseren in het komende carnavalsseizoen:

Onze eerste activiteit die gepland staat voor het seizoen 2022-2023 is ons jaarlijkse eetfestijn. Dit zal doorgaan op zondag 11 december 2022 in zaal Oosterhof te Lummen. In bijlage vindt u alvast een overzicht van de verkrijgbare menu’s. Vergeet zeker niet om tijdig jullie bestelling door te geven! Dit kan zowel persoonlijk of via social media. 

Onze prinsenaanstelling zal traditiegetrouw doorgaan op vrijdag 6 januari 2023, ook in zaal Oosterhof te Lummen. Natuurlijk hopen wij jullie ook hier allemaal van harte welkom te heten, zodat we er samen een spetterende feest van kunnen maken.

BELANGRIJK: Samen met de uitnodiging voor onze activiteiten van het komende seizoen vindt u ook het inschrijvingsformulier voor onze jaarlijkse carnavalstoet. Na enkele jaren twijfelen, het succes van afgelopen jaar en de grote vraag van de Lummenaren hebben wij besloten dat onze stoet voortaan zal uitrijden op Paasmaandag. In 2023 zal onze carnavalstoet dus door de straten van Lummen centrum trekken op Paasmaandag 10 april 2023. Wij hopen dat wij door deze beslissing nog steeds kunnen rekenen op jullie talrijke aanwezigheid en enthousiasme om voor de nodige ambiance te zorgen. Net zoals de andere jaren zal er ook weer een after-stoet-party zijn in de tent op het Gemeenteplein. Wij zijn ook steeds bereid tot een tegenprestatie.

Tot slot wil ik u vragen om alle documenten betreffende stoeten en eetdagen naar mij te sturen, zo zorgt u mee voor een vlotte communicatie en hoeft u niet lang te wachten op respons! Mijn contactgegevens zijn:

Chelsy Vanbilsen – Thiewinkelstraat 128 – 3560 Lummen – stoet.rvhe@gmail.com

De inschrijvingen voor onze stoet dienen binnen gebracht worden vóór 15 januari 2023! Indien er nog vragen zijn omtrent één van onze activiteiten of omtrent de inschrijvingen/contracten van onze stoet, aarzel dan niet om mij te contacteren. U kan mij ook altijd contacteren via telefoon op: 0477/38.72.79.

Wij hopen alvast op weer een spetterend carnavalsjaar!

Met carnavaleske groeten,

Chelsy Vanbilsen
Ondervoorzitter – Organisator stoet
Ridders van het Everzwijn – Lummen

Inschrijvingsformulier (digitaal)    >>>> Inschrijvingsformulier Carnavalstoet 2023  <<<< (Papierenversie)